Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Isak om CL-petningen: ”Inget jag ska tänka på för mycket”

Bundesliga

Alexander Isak kom inte med i Dortmunds Champions League-trupp.
Nu försöker 18-åringen lägga petningen bakom sig.
- Jag förväntade mig att komma med, men så blev det inte, säger Isak till Viasat Sport.

Foto: Bildbyrån

Alexander Isak blev inte uttagen till Borussia Dortmunds Champions League-trupp. Sedan var tanken att han skulle spela med, men det visade sig att han inte var tillgänglig för spel i den turneringen.

I en intervju med Viasat Sport som gjordes under U21-landslagets senaste samling säger Isak att han trodde att han skulle få komma med i Champions League-truppen.

- Det var tråkigt, självklart. Men vi har väldigt bred trupp. Jag förväntade mig att komma med, men så blev det inte och som sagt. Det har hänt och det är inget jag ska tänka på för mycket, säger Isak.

Samtidigt menar Isak att petningen också gav honom ännu mer motivation att utvecklas och bli bättre.

ANNONS

- Det är klart att den är stor. Jag vet vad ju jag kan men det räcker inte där. Jag känner själv att jag behöver utvecklas på alla fronter. Så hungern för utveckling är stor.

Isak säger också i intervjun att han börjar förstå mer och mer hur fotbollsvärlden fungerar. Han säger att förstår varför så många är intresserade av honom och varför många i Sverige har stora förväntningar på honom.

- Man är svensk och det är inte jättemånga som är så unga som jag är som spelar i ett stort lag. Så jag förstår att man kan få upp förväntningarna utan att ens tänka till. Men för mig spelar det ingen roll, förväntningarna. Jag har mina egna förväntningar på mig själv, från min familj, från laget och det är det som betyder, säger Isak.

Publicerad 2018-09-18 kl 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto