Isak på bänken när Dortmund premiärvann

Bundesliga

Borussia Dortmund mtte Wolfsburg på bortaplan i Bundesligas premiär, och Alexander Isak startade på bänken för Dortmund.

Borussia Dortmund inledde ligaspelet med bortamatch mot Wolfsburg, och svenske Alexander Isak startade matchen på bänken för gästerna. Isak startade två matcher på bänken i ligaspelet förra säsongen, men har ett inhopp i cupen på meritlistan än så länge. Dagens match kan alltså betyda Isaks första minuter i Bundesliga.

Dortmund satte fart direkt och gjorde två mål inom loppet av fem minuter i första halvlek. Framförallt Marc Bartras 2-0 efter 27 minuter var en riktig pärla.

Dortmunds specielle målskytt Aubameyang satte spiken i kistan med sitt 3-0 efter en timmes spel, och Dortmunds seger var aldrig hotad.

Alexander Isak blev kvar på bänken hela matchen.

Wolfsburg: Casteels - Verhaegh, Knoche, Uduokhai, Gerhardt - Bazoer, Camacho, Kuba, Didavi, Hinds - Gomez.

Dortmund: Bürki - Piszczek, Bartra, Sokratis, Zagadou - Sahin, Castro, Pulisic, Götze, Philipp - Aubameyang.