Ishak framspelare i ny förlust i Bundesliga

Bundesliga

Mikael Ishaks Nürnberg går tungt i Bundesliga.
I kväll blev svensken framspelare - men åter i en förlust.

Nürnberg, med svenske anfallaren Mikael Ishak laget, har haft en tung säsong och hade inför kvällens möte med Hoffenheim hela 18 raka ligamatcher utan seger i Tyskland. Då blev det ytterligare en ny förlust, samtidigt som den negativa trenden fortsatte för laget.

Hoffenheim tog i den 25:e minuten ledningen i matchen genom Andrej Kramaric på straff och även om Nürnbergs hopp tändes i andra halvlek genom en kvittering av Hanno Behrens, där Ishak var framspelare, så blev det inte en seger den här gången heller.

Kramaric blev i den 78:e minuten tvåmålsskytt och avgjorde matchen till 2-1. Nürnberg är därmed kvar som jumbo i ligatabellen i Bundesliga, medan Ishak numera är noterad för fem mål och tre framspelningar totalt den här säsongen.

Publicerad 2019-03-10 kl 20:57