Ishak tvåmålsskytt - sköt Nürnberg vidare i tyska cupen

Bundesliga

Mikael Ishak sköt i dag Nürnberg vidare i tyska cupen.
Han gjorde dubbla mål och avgjorde i den 88:e minuten till 2-1.
- Vi vet att vi kan göra det bättre, säger han till Nürnbergs hemsida.

Nürnbergs svenske anfallare Mikael Ishak, 25, slog under den gångna säsongen igenom ordentligt i tysk fotboll med tolv mål och åtta assist i ligan, när Nürnberg blev uppflyttat från Zweite Bundesliga till spel i Bundesliga den här säsongen.

I dag spelade han från start i lagets möte med Linx i tyska cupen och blev målskytt direkt. Han gav redan i den 15:e minuten sitt lag ledningen i matchen, men fick däremot inte fira särskilt länge, då Marc Rubio kvitterade sex minuter senare på straff till 1-1.

Svensken var inte nöjd med det och blev i den 88:e minuten stor hjälte för sitt lag. Han tog vara på en passning av Adam Zrelak och ordnade 2-1-seger i cupen.

- Vi vet att vi kan göra det bättre, men ibland fungerar det inte oavsett motstånd och liga. Ibland är det bara svårt. Vi visade förra veckan att vi kan slå bra lag genom att vinna mot ett lag i högsta divisionen i Spanien och vi ska visa det i Bundesliga också, säger Ishak efter matchen till klubbens hemsida.

Nürnberg avancerade därmed till den andra omgången i tyska cupen. Nästa helg premiärspelar laget i ligan mot Hertha Berlin i den tyska huvudstaden.