Jeremejeff slog till direkt i nye tränarens debut – räckte bara till kryss

Bundesliga 2

Alexander Jeremejeff slog till fem minuter in i nye tränaren Heiko Scholz debut.
Det räckte dock bara till 1-1 mot Sandhausen och Dynamo Dresden ligger kvar i botten av 2. Bundesliga.

Alexander Jeremejeff och Linus Wahlqvists Dynamo Dresden har haft en tuff säsongsinledning och i måndags fick tränaren Cristian Fiel sparken med klubben i botten av 2. Bundesliga. Istället har Heiko Scholz tagit över laget för tillfället.

Och i första matchen med nye tränaren slog Alexander Jeremejeff till direkt. Efter bara fem minuter på hemmaplan mot Sandhausen gjorde svensken matchens första mål när han kylig placerade in Barış Atiks inlägg med vänsterfoten.

I slutet av den första halvleken kvitterade Sandhausen när gästerna fick en straff. Aziz Bouhaddouz missade visserligen straffen men Robin Scheu var snabbast på returen och tryckte in 1-1.

Målet blev matchens sista och lägen delade på poängen. Linus Wahlqvist satt hela matchen på bänken för Dynamo Dresden, som trots poängen ligger kvar som jumbo i 2. Bundesliga.