Bundesliga

Debuten är avklarad för Jordan Larsson.
Svensken hoppade in när Schalke räddade kryss i 94:e minuten.

Nyligen blev det klart att Jordan Larsson kommer att spela för Bundesliga-nykomlingen Schalke 04. Kontraktet sträcker sig över tre år.

Svensken missade ligapremiären mot Köln (3-1-förlust). Till helgens möte med Borussia Mönchengladbach var han dock spelklar.

Och han fick göra debut.

Vid ledningen 1-0 i den 60:e minuten äntrade svensken planen. Det såg länge ut att bli ett tungt inhopp eftersom bortalaget i Gelsenkirchen gjorde både ett och två mål kort därefter.

Men i den 94:e minuten fick Schalke straff. En straff som Marius Bülter förvaltade på bästa sätt och mötet slutade 2-2.

- Jag har tränat straffar på träning, men det är en helt annan situation i match. Jag stod emot pressen, säger poängräddaren till klubbens Twitterkonto.

Poängen var Schalkes första för säsongen.

Publicerad 2022-08-13 kl 22:08