Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kan inte välja mellan stjärnorna: "Tror han har kämpat hårdare"

Bundesliga

Robert Lewandowski kan inte välja vem som är bäst av Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.
Men han har en teori på att portugisen har arbetat hårdare i sin karriär.
- Allt verkar lätt för Messi, säger anfallaren till Bild.

Foto: Bildbyrån

Vem är världens bästa fotbollsspelare? Debatten har på senare år i hög grad varit mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. En annan som är högt upp på listan av de bästa spelarna är målmaskinen Robert Lewandowski, och han tycker det är svårt att välja mellan sina två kollegor.

- Sedan jag blev proffs har Messi och Ronaldo varit bättre än alla andra. Det har varit en duell mellan dem om att vara världens bästa. Men det handlar om vilken spelare man föredrar. Frågan är svaret, säger polacken till tyska Bild.

Men trots att han inte vill utnämna en av dem som bättre än den andra, har en lite olika syn på varför de två spelarna har blivit så framgångsrika som de har blivit.

ANNONS

- Jag respekterar Cristiano Ronaldos hårda arbete. Allt verkar lätt för Messi. Jag tror att Cristiano har kämpat hårdare för att lyckas, säger han.

I år var det Messi som tog hem Ballon d’Or på herrsidan, utmärkelsen för årets bästa spelare. Lewandowski slutade tvåa medan Ronaldo fick nöja sig med en sjätteplats.

Publicerad 2021-12-24 kl 14:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto