Kaos när Bayern krossade Darmstadt - tre röda i första halvlek

Bundesliga

Bayern krossade Darmstadt med solklara 8-0 - och Kane slog till från egen planhalva.
Men det var stökigt i den första halvleken och tre röda kort delades ut.

Det var aldrig något snack om saken när Bayern München ställdes mot Darmstadt i Bundesliga.

En som fick jobba hårt var domaren, åtminstone i matchens första halvlek då tre röda kort delades ut. Först ut var Bayern Münchens Joshua Kimmich som såg rött efter bara fyra minuter. Det innebär att han missar klassikern mot Dortmund nästa vecka.

Även Darmstadts Klaus Gjasula och Matej Maglica fick syna det röda kortet.

Harry Kane stod för ett hattrick i den andra halvleken där han bland annat klippte till från egen planhalva.

Leroy Sane blev tvåmålsskytt liksom Jamal Musiala. Även Thomas Müller stod för ett av målen.

Matchen slutade 8-0.

Publicerad 2023-10-28 kl 18:20