Lewandowski nådde 100 efter dubbla mål mot Frankfurt

Bundesliga

Robert Lewandowski nådde milstolpen 100 mål för Bayern München med en dubbel mot Eintracht Frankfurt. Polacken har endast tagit 136 matcher på sig att nå bedriften.

Svenske anfallaren Branimir Hrgota fanns med från start när Eintracht Frankfurt gästade Bayern München under lördagen. Gästerna hade dock inte mycket och hämta och det en annan anfallare som skulle stå i rampljuset. Robert Lewandowski stod för dubbla mål och nådde en milstolpe för klubben.

Polacken inledde målskyttet i den 38:e minuten efter att ha blivit serverad öppet mål av Thomas Müller. Douglas Costa satte 2-0 efter ett vacker förarbete av Arturo Vidal och David Alaba bara minuter senare. Tio minuter in i den andra halvan var det dags för Lewandowski igen. Anfallaren plockade upp en boll i straffområdet och skickade in sitt andra mål för dagen.

De dubbla målen tog Robert Lewandowski upp på 100 mål i Bayern-tröjan. Polacken har bara behövt 136 matcher på sig för att nå milstolpen.

Branimir Hrgota byttes ut i den 78:e minuten.

Publicerad 2017-03-11 kl 19:36