Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lewandowskis förre agent gripen - ska ha försökt pressa stjärnan på pengar

Bundesliga

I tio år arbetade Robert Lewandowski med agenten Cezary Kucharski.
Nu har agenten gripits - efter att det ska ha framförts hot mot anfallsstjärnan.
Det rapporterar bland annat tyska Der Spiegel.

Foto: Bildbyrån.

Agenten Cezary Kucharski misstänks för att ha hotat Bayern München-stjärnan Robert Lewandowski och krävt spelaren på stora summor pengar. Den tyska tidningen Bild, som hänvisar till ett uttalande från Warszawas allmänna åklagare, skriver att den polske agenten misstänks för att ha framfört hot och att han velat ha 20 miljoner euro (runt 200 miljoner kronor) för att inte läcka privat information om landslagsanfallaren. Information som Kucharski anser skulle kunna skada Lewandowskis rykte.

Kucharski har tidigare lämnat in en stämningsansökan mot Lewandowskis bolag RL Management på grund av att Lewandowski och hans fru enligt Kucharski på ett olagligt vis flyttat medel från deras gemensamma marknadsföringsbolag och använt pengar för privata utgifter, exempelvis lyxresor.

ANNONS

Något som Lewandowski starkt förnekar och i stället hävdar han att hans tidigare rådgivare försökt pressa honom på pengar och framfört hot.

I ett uttalande till den tyska nyhetsbyrån DPA uppges att Kucharskis hem och kontor i dag ska genomsökas, rapporterar Der Spiegel.

Cezary Kucharski var Robert Lewandowskis agent under hela tio år innan de båda avbröt samarbetet 2018.

Publicerad 2020-10-27 kl 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto