Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Milosevic tuffa tid - attackerades av egna tränaren

Foto: SCANPIX

Darmstadts mittback Alexander Milosevic var ordinarie under förre tränaren Norbert Meier. Men svensken har inte spelat under nye tränaren Ramon Berndroth. Tränaren har dessutom gått till attack mot Milosevic och kallat honom för "en förrädare" - något han senare bett om ursäkt för och menat var ett missförstånd.

Det var i början på december som tränaren Norbert Meier fick lämna Darmstadt efter den tunga hösten och ersattes av Ramon Berndroth. Den svenske mittbacken hade fram tills dess spelat samtliga matcher i Bundesliga. Men under nye tränaren har svensken haft en tuff tid och inte spelat i de två senaste matcherna för jumbon.

Efter förlusten mot Freiburg förra helgen dömde Berndroth ut laget på presskonferensen efteråt och sa att det fanns flera spelare som inte gjorde ett ordentligt jobb. Dessutom sa han att det fanns en förrädare i laget, vilket tyska Bild rapporterade om att det var Alexander Milosevic han syftade på.

Senare bad Berndroth om ursäkt för sitt ordval till Kicker.de och menade att det var ett känslomässigt uttalande och att ordvalet förrädare inte var bra. Tränaren har också sagt att hans uttalande var baserat på ett internt missförstånd.

Milosevic agent Ferhat Cifci var kritisk mot tränarens uttalanden.

- Detta är väldigt oproffesionellt. Det vittnar om en brist på ledarskap och bristande respekt, sa han till Bild.

Alexander Milosevic var utanför truppen när Darmstadt föll mot Bayern München med 1-0 under söndagen. Enligt ligainsider.de var det på grund av muskelkänningar. Enligt tränaren Ramon Berndroths tidigare uttalanden så ska hans uttalanden om Milosevic inte hindra honom från att spela framåt.

Fotbollskanalen har varit i kontakt med Milosevic agent Ferhat Cefci som inte vill kommentera Berndroths utspel ytterligare.

Bundesliga

Tabell

# Lag S V O F +/− P
14 Schalke 04 11 3 1 7 -7 10
15 Nürnberg 11 2 4 5 -13 10
16 Hannover Nedflyttning-kval 11 2 3 6 -8 9
17 Fortuna Düsseldorf Nedflyttning 11 2 2 7 -15 8
18 Stuttgart Nedflyttning 11 2 2 7 -16 8
Publicerad 2016-12-18 kl 21:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons