POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRAUEN-BUNDESLIGA
2v

Norskan berättar om hårda träningen i Wolfsburg: ”Mamma fick mata mig”

Foto: Bildbyrån

Tysk träning har ibland beskrivits som tuff.
Men kanske inte så här tuff.
”När jag äntligen kom hem låg jag på golvet i två timmar medan mamma matade mig” skriver Ingrid Syrstad Engen om de tuffa träningspassen i Wolfsburg.

Ingrid Syrstad Engen lämnade norska Lillestrøm SK förra sommaren, när hennes flytt till tyska Wolfsburg till slut gick igenom. I ett blogginlägg berättar hon om att beslutet var svårt, men också väldigt lätt.

Hon har också beskrivit det som väntade henne när hon kom ner till Tyskland. Den första veckan i den nya klubben betydde nämligen väldigt hård träning.

”Ryktena om att uthållighet värdesätts väldigt högt i tysk fotboll stämmer och jag som är van att klara mig bra fysiskt slet för att ta mig igenom två pass om dagen” skriver hon i inlägget och fortsätter:

”För att göra en lång historia kort – träningen slutade med att jag nästan helt utmattad knappt klarade att köra bilen hem och när jag kom hem låg jag på golvet i vardagsrummet medan mamma fick mata mig”.

21-åringen tog sig igenom den hårda veckan och den verkar nu ha gett resultat.

”Jag känner mig verkligen i mitt livs form, vilket innebär att jag har överskott till att göra bra val i matcherna i 90 minuter plus stopptid” skriver hon.

Syrstad Engen har spelat nio matcher i Wolfsburg den här säsongen och är noterad för ett mål. Hon har även gjort 26 landskamper för det norska A-landslaget.

Publicerad 2020-02-05 kl 22:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå