POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
6d

"Nya Forsberg" har fått bukt på skadeproblemen: ”Var omöjligt att sia om han skulle bli frisk”

Foto: Bildbyrån

Emil Forsberg var ljumskskadad i närmre tre månader.
Nu har mittfältaren fått bukt på problemen och enligt Bild har "Den nya Forsberg" tagit hjälp av diet, yoga och lite gammaldags vidskeplighet.

Emil Forsberg har missat stora delar av säsongen med ljumskproblem. Svensken missade närmre tre månader med skadan och har från och till under säsongen tvingats avstå matcher för att vila.

De senaste veckorna har svensken varit tillbaka i fullt slag och har gjort mål och assist i RB Leipzigs två senaste matcher mot Hertha Berlin och Bayern Leverkusen.

- Jag är glad för honom. Ett tag såg det ut som att det var omöjligt att sia om han skulle bli helt frisk överhuvudtaget, säger tränaren Ralf Rangnick till Bild.

Enligt tyska Bild har svenskens fina form den senaste tiden berott på tre olika saker som gör honom till "en ny Forsberg". Dels har mittfältaren fått hjälp av dietisten Uwe von Renteln och han har även börjat med yogaträning.

Den tredje och sista anledningen har mer med vidskeplighet än förberedelser att göra. Forsberg har nämligen bilder på sin fru Shanga, sin dotter Florence och sin Golden Retriever Roffe på sitt benskydd.

- Jag har alltid de med mig, det ger mig tur, säger Forsberg till tidningen.

RB Leipzig spelar under lördagen hemma mot Wolfsburg, där Emil Forsberg förväntas att starta.

Publicerad 2019-04-13 kl 09:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå