Nyman målskytt förgäves - Baffo utvisad

Bundesliga 2

En blev målskytt och utsedd till matchens spelare.
Den andre utvisad.
Christoffer Nyman och Joseph Baffo spelade två olika roller då Braunschweig åkte ut ur tyska cupen.

På fredagen inleddes den första omgången av den tyska cupen. Eintracht Braunschweig, med Joseph Baffo och Christoffer Nyman i laget, ställdes mot en av årets nykomlingar i 2. Bundesliga, Holstein Kiel.

Gästerna tog greppet om matchen i den andra halvleken då just ”Totte” Nyman hittade nätet. Men i samband med att Joseph Baffo visades ut med 20 minuter kvar att spela tappade Braunschweig allt.

På den efterföljande straffen rullade Dominick Drexler in 1-1 och bara fem minuter senare ordnade Marvin Ducksch det som skulle bli segermålet.

Som plåster på såren för Nymans del utsågs han till matchens bäste spelare.

Publicerad 2017-08-11 kl 23:11