Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Bayer Leverkusen värvar Garcia

Bundesliga

Bayer Leverkusen stärker upp truppen.
På torsdagen meddelade nämligen klubben att Aleix Garcia, 26, är klar.
- Jag har beundrat Bayer Leverkusen, liksom fotbollsfans över hela Europa, för deras enastående prestationer, säger spanjoren till klubbens hemsida.

2:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån/Bayer Leverkusen.

Se ett Girona-klipp i spelaren.

Aleix Garcia var en starkt bidragande faktor till att succélaget Girona knep tredjeplatsen i årets upplaga av La Liga. Under den gångna säsongen spelade han i alla lagets matcher - förutom en. Han fick dessutom axla kaptensbindeln i en majoritet av dessa. 

Men nu blir det en ny klubbadress för 26-åringen. 

En annan uppstickare, Bayer Leverkusen, har nämligen plockat in honom på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2029. 

- Jag har beundrat Bayer 04 Leverkusen, liksom fotbollsfans över hela Europa, för deras enastående prestationer under den senaste säsongen, säger han till klubbens hemsida, och fortsätter: 

Annons

- Att en sådan klubb gör så mycket för att värva mig har verkligen inspirerat mig. Nu vill jag verkligen uppfylla de förväntningar som ställts på mig och bidra till att detta lag och denna klubb fortsätter att vara framgångsrik.

Leverkusens sportchef Simon Rolfes:

- Aleix har ledaregenskaper som kommer att vara mycket värdefulla för oss under de kommande åren. Vi är glada att vi kunde värva honom, han är en viktig faktor för att uppnå våra ambitiösa mål, säger han till klubbens hemsida. 

Totalt blev det 172 framträdanden i Girona-tröjan för Aleix Garcia.

Publicerad 2024-06-13 kl 19:37
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto