Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Penisskandal i Effes lag" - anfallsstjärnan sparkas efter incidenten

Bundesliga 2

Paderborn riskerar att i vår få spela nedflyttningskval i Bundesliga.2. Men det är inte bara på fotbollsplanen som spelarna just nu får sina byxor neddragna...

Foto: Scanpix

"Penisskandal i Effes lag" lyder idag rubriken i den tyska tidningen Bild. Det handlar om Nick Proschwitz, 29, i Paderborn SC, laget som den tyska ikonen Stefan Effenberg är relativt ny tränare för. Anfallaren anklagas för sexuellt ofredande mot en kvinna, som jobbar för en sportagentur, under träningslägret i Turkiet efter att ha dragit ner byxorna och visat...ja, just det. Proschwitz har nu fått sparken från sin klubb, skriver tidningen.

- Nick Proschwitz är inte en del av vår spelartrupp. Jag kan bekräfta incidenten och dra de nödvändiga slutsatserna. Vi vill och kan inte tolorera det här, säger ägaren Wilfried Finke till Bild.

Annons

Den 29-åriga anfallaren värvades i somras från engelska Brentford och har tidigare bland annat representerat Hull City och Coventry City. 

Enligt tidningen Bild så riskerar Stefan Effenberg och sportchefen Michael Born att få lämna klubben efter att man misslyckats med sina uppgifter som ledare i och med skandalen. 

Publicerad 2016-01-25 kl 11:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto