Quaison målskytt - för andra matchen i rad

Bundesliga

Mainz ställdes mot Wolfsburg i Bundesligas sista omgång.
Då stod Robin Quaison för såväl mål som assist.

Sedan några omgångar tillbaka är Mainz på säker mark i Bundesliga. Därför var deras sista match mot Wolfsburg betydelselös.

Men det skulle inte bli någon enkel resa. Tvärtom. Efter en knapp timme låg Wolfsburg under med 1-2. Om Robin Quaison haft ett finger med i spelet? Absolut.

Strax innan paus spelade han fram Jean-Paul Boetius till 0-1. Wolfsburg kvitterade två minuter in i andra halvlek. Dock höll sig Quaison framme och gav Mainz ledningen i den 54:e minuten. Andra matchen i rad som anfallaren noteras i målprotokollet.

Wolfsburg gav inte upp och med knappt 25 minuter kvar kvitterade Joao Victor. Om det svängt tillräckligt? Nej.

Mainz skulle återta ledningen i den 77:e minuten genom Stefan Bell, vilket också blev slutresultatet.