Quaisons Mainz skrällde mot Bayern - Isak utanför Dortmunds trupp

Bundesliga

Robin Quaison startade borta mot Bayern München när Mainz tog en skrällpoäng mot storklubben.

Mainz är indraget i bottenstriden och under lördagen tog laget en överraskande poäng borta mot Bayern München. Spanske nyförvärvet Bojan gjorde sitt första mål för klubben när man spelade 2-2 på Allianz Arena.

Svenske mittfältaren Robin Quaison startade matchen, men blev utbytt i den 78:e minuten. Mainz har en poäng ner till kvalplatsen och fem poäng ner till nedflyttningsplats.

Annars i svenskväg i Bundesliga? Anfallaren Branimir Hrgota startade och blev utbytt i den 73:e minuten när Frankfurt besegrade Augsburg med 3-1 på hemmaplan. Hrgota blev mållös.

17-årige Alexander Isak fanns inte med i Borussia Dortmunds trupp till matchen mot Borussia Mönchengladbach. Det gjorde dock Oscar Wendt, som spelade hela matchen för Gladbach när Dortmund vann med 3-2.

Albin Ekdal är skadad och missade mötet med Darmstadt (förlust 2-1). Alexander Milosevic fanns inte med i Darmstadts trupp.