Quaisons succéinhopp tog Mainz vidare i tyska cupen

Bundesliga

Han hoppade in i matchminut 58.
En minut senare satte Robin Quaison dit 2-0 för sitt Mainz när laget tog sig vidare till nästa omgång i tyska cupen.

Robin Quaison lämnade allsvenskan och AIK för spel i italienska Palermo 2014. Därifrån flyttade svensken till tyska Mainz där han har fått mycket förtroende och förra säsongen spelade Quaison 24 matcher i Bundesliga där han svarade för fyra mål.

I går klev Mainz in i tyska cupen och tog sig vidare till nästa runda efter att ha besegrat Erzgebirge med 3-1. Mainz tog ledningen efter dryga halvtimmen och 15 minuter in i den andra utökade laget sin ledning till 2-0 genom Quaison, som blev inbytt en minut innan hans mål.

Innan domaren blåste av matchen hann Mainz med ytterligare ett mål innan hemmalaget kunde reducera.

Ligaspelet inleds kommande helg och Quaison och hans Mainz ställs mot Stuttgart på hemmaplan.