Robin Quaison målskytt när Mainz vände och vann stort

Bundesliga

Robin Quaison har gjort mål i tyska Mainz igen.
Svensken inledde matchen i tyska cupen på bänken men hoppade in i den andra halvleken och sköt in 1-4-målet.

I tyska cupen lottades Robin Quaisons Mainz mot TSV Havelse och det skulle visa sig bli en enkelriktad match - till slut.

För det var hemmalaget Noah Plume som efter en kvart spelad sköt ledningen till Havelse, men vändningen skulle komma.

Efter halvtid behövde Mainz anfallare Jean-Philippe Mateta bara drygt tio minuter innan han hade kvitterat och drygt 20 minuter senare var det dags igen när Adam Szalai var framme och sköt in ledningen.

Med fem minuter kvar av ordinarie matchtid såg matchen ut att sluta med en 1-4-seger för Mainz men Robin Quaison, som byttes in i den 78:e matchminuten, hade andra planer.

I den 86:e minuten sköt Quaison in 1-4 innan hattrickskytten Mateta spikade slutresultatet 1-5.

Robin Quaison målskytt direkt efter landslagsuppehållet alltså. I premiären av Bundesliga ställs svenskens Mainz mot Emil Forsbergs Leipzig. En match som kommer att spelas inför 8500 i publiken.

Publicerad 2020-09-11 kl 22:55