Röslers mardröm - tappade 3-0-ledning i Bundesliga

Bundesliga

Uwe Rösler bärgade senast första segern med Düsseldorf i Bundesliga.
På fredagen gick det tyngre - 3-0 till 3-3 på en halvlek mot Hertha Berlin.

Tidigare Malmö FF-tränaren Uwe Rösler basar numera över Bundesliga-bottenlaget Fortuna Düsseldorf och bärgade i förra omgången sin första seger i Bundesliga med laget genom att besegra Freiburg med 2-0 på bortaplan.

Under fredagskvällen var Rösler på väg mot andra raka segern med laget i Bundesliga, men i slutändan blev det "bara" ett kryss mot Hertha Berlin efter en kollaps i andra halvan av matchen. Fortuna Düsseldorf hade 3-0 i halvtid, men tappade sedan in två mål inom loppet av två minuter i mitten av andra halvan av matchen och i 75:e minuten kvitterade förre Milan-anfallaren Krzysztof Piątek till 3-3 på straff för Herthas del, vilket också blev slutresultatet.

Röslers Düsseldorf är därmed kvar på 16:e-plats, vilket innebär kvalspel för nytt kontrakt i den tyska högstadivisionen.