POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TYSKLAND

TV: Ancelotti obrydd av spekulationer om Costa: "Finns agenter som vill sätta press"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I en intervju med Bild sa Douglas Costa att Premier League klubbar hört av sig och lyfte fram ligan som världens bästa. Carlo Ancelotti är dock inte orolig att brassen ska lämna.
- Jag tror att den här intervjun kom mer från agenten än från spelaren, säger Bayern-tränaren.

Det var i en intervju med Bild som publicerades under söndagen som Bayern Münchens Douglas Costa berättade om att många klubbar hört av sig och var intresserat av att värva honom. Däribland flera Premier League-klubbar. Costa sa också att han höll den engelska ligan som världens bästa.

Efter intervjun så har det i Tyskland spekulerats i att brassen kan lämna Bayern i sommar för att gå till Premier League. Carlo Ancelotti är dock obrydd av intervjun och de efterföljande ryktena.

- Runtomkring spelarnas glädje och spelarnas ledsenhet finns det agenter som kan vilja sätta press på klubben. De vill vara mer involverade. Och så med det här.. Ibland kanske de lägger ut tankar och andra saker. Jag har en direkt relation med spelaren och han är glad över att stanna här och han är involverad. Och det är vad som räknas för mig. Agenten är inte mitt problem. Jag tror att den här intervjun kom mer från agenten än från spelaren, säger Ancelotti.

Se Ancelotti tala om Costa i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-06 kl 22:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå