Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nagelsmann i långt gångna samtal med Bayern

Bundesliga

För ett år sedan fick Julian Nagelsmann sparken av Bayern München. 
Nu kan han göra en oväntad flytt.
Enligt Sky är han nämligen i långt gångna förhandlingar med Bayern kring en återkomst.

5:53
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

I spelaren ser du höjdpunkter från Bayerns möte med Arsenal.

Julian Nagelsmann fick sparken från Bayern München för ett drygt år sedan och har därefter varit förbundskapten för det tyska landslaget.

Men Bayern är på jakt efter en tränare som ska efterträda Thomas Tuchel, som lämnar klubben efter säsongen, och ett av namnen som har uppgetts vara aktuellt för jobbet är just Nagelsmann.

Nu rapporterar tyska Sky att en återförening mellan parterna blir allt mer aktuell. Vidare gör uppgifterna gällande att konkreta samtal pågår mellan parterna och att det är aktuellt med tre- eller fyraårsavtal.

Nagelsmann sägs själv vara öppen för en återkomst, men ännu har han inte givit sin slutgiltiga godkännande. Från Bayern-håll finns dock en övertygelse kring att letandet efter en ny tränare närmar sig slutet.

Annons

Sky rapporterar även att det finns två andra namn kvar på listan över kandidater och det rör sig om Aston Villas Unai Emery och Brightons Roberto De Zerbi. Duon sägs dock inte vara prioriterade då Julian Nagelsmann är den tränare som Bayern nu har bestämt sig för.

Publicerad 2024-04-15 kl 18:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto