Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Wolfsburgs nye tränare: "Ljungberg kompletterar mig väldigt bra"

Foto: Bildbyrån

Wolfsburg har hämtat in Arsenals akademichef Andries Jonker som sin nye tränare. Och tysken är glad över att få med sig London-klubbens U15-tränare Fredrik Ljungberg.
- Jag har redan sett i Arsenal att Freddie kan göra det väldigt bra, säger Jonker till Wolfsburgs hemsida.

Under måndagen presenterade Wolfsburg sin nya tränarstab. Arsenals akademichef Andries Jonker tar över som ny huvudtränare. Från klubben tar han med sig U15-tränaren Fredrik Ljungberg, som tillsammans med Uwe Spiedel från Arminia Bielfeld kommer att assistera Jonker.

Den nye huvudtränaren är nöjd med att få med sig Ljungberg till Wolfsburg.

- Han är intresserad i den individuella utvecklingen av spelarna och det är något som jag alltid har gillat. Jag behöver en typ i min stab som känner och ser potentialen i spelarna och som motiverar dem. Jag har redan sett i Arsenal att Freddie kan göra det väldigt bra. Och hans karaktärsdrag spelade en viktig roll i sammansättningen av tränarstaben, säger Jonker till Wolfsburgs hemsida.

- Båda kommer att komplementera mig väldigt bra. Ärliga åsikter är väldigt viktigt för mig och jag vill att personerna i min stab ska dela det med mig. Med Uwe och Freddie är jag absolut säker på det.

Publicerad 2017-02-27 kl 19:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons