Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare Tottenham-spelaren Anton Walkes död - blev 25 år gammal

Major League Soccer

MLS och Tottenham är i sorg.
Anton Walkes, 25, är död.
"Vi är djupt sorgsna", skriver Tottenham på Twitter.

Foto: Bildbyrån/TT.

MLS-spelaren Anton Walkes är död. Engelsmannen, som hade jamaicanskt påbrå, omkom i en båtolycka, rapporterar Miami Herald.

Ytterbacken inledde sin karriär i Tottenham, men lyckades aldrig slå sig in i representationslaget. Därefter gick han till Atalanta United och sedan tillbringade han ett par säsonger i Portsmouth.

Tottenham sörjer Walkes.

"Vi är djupt sorgsna över den tidigare Tottenham-spelaren Anton Walkes bortgång. Alla klubbens tankar går till hans familj i den här otroligt sorgliga tiden", skriver Spurs på Twitter.

Walkes sista klubbadress blev Charlotte FC, som han gjorde 24 tävlingsframträdanden för i fjol.

Annons

"Vi är djupt sorgsna över att meddela att Anton Walkes mycket tragiskt gick bort i morse, Må han vila i frid", skriver MLS-klubben på Twitter.

"Det finns inte ord för att beskriva sorgen som alla i Major League Soccer befinner sig i efter att ha fått reda på Anton Walkes tragiska bortgång. Anton var en talangfull och hängiven spelare som var älskad av sina lagkamrater och supportrar", skriver MLS på Twitter.

Anton Walkes blev 25 år gammal.

Publicerad 2023-01-19 kl 16:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto