TV: Tinnerholm målskytt – igen: "Klass på avslutet"

Målskytt mot Cincinnati för två veckor sedan.
I natt ställdes Anton Tinnerholm mot Cincinnati på nytt.
Och slog till med ytterligare en fullträff.

Se Tinnerholms mål och assist i spelaren ovan.

Den tidigare Malmö FF-backen Anton Tinnerholm, 29, har gjort det bra i New York City under årets MLS-säsong. Svensken har mer eller mindre spelat samtliga minuter i ligaspelet och slog för två veckor sedan till med en volley-kanon i mötet med Cincinnati.

I natt ställdes New York City mot Cincinnati på nytt – och då hamnade den svenske ytterbacken återigen i målprotokollet.

Tinnerholm följde med upp längs sin högerkant, fick bollen inne i straffområdet, tog med sig den och placerade in den från snäv vinkel.

- Han gör det igen, det är hans tredje mål för säsongen, säger kommentatorn.

Målet tillkom i den 25 minuten och innebar 2-0 för Tinnerholms lag. Dessförinnan assisterade svensken Alexandru Mitrita till 1-0 – ett mål som gjordes efter knappt en minuts spel.

New York City vann matchen med 4-0 och placerar sig i nuläget på femteplats i den östra divisionen.

Den tidigare ÖFK-kaptenen, Tom Pettersson, numera i Cincinnati, blev utbytt efter första halvlek.