POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
USA
8v

TV: Zlatan matchvinnare och bråkstake: "Oacceptabelt"

Foto: Bildbyrån

Se Zlatans mål längre ner i spelaren.

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka i hetluften.
Det blev mål, seger och bråk.
- Jag kommer inte att acceptera hans ursäkt, säger Nedum Onuoha i Real Salt Lake City.

Zlatan hade flera duster med den forna Manchester City-backen. Det gav svensken ett gult kort efter en timme. När han sedan avgjorde efter 78 minuter skrek han Onuoah rakt i ansiktet. Efter matchen gick Zlatan bort till gästernas omklädningsrum för att lugna ned situationen med Onuah. Det gick inget vidare.

- Han kom in i omklädningsrummet för att be om ursäkt, för efter en timmes spel och framåt sa han att han skulle mosa mig, att han skulle göra mig illa. Det här killen som själv påstår att han är MLS. Och så spelar han på det sättet. Det är inte okej, man säger inte så på planen. Jag kommer inte att acceptera hans ursäkt. Det är oacceptabelt, sa Nedum Onuoha efter matchen. 

Själv försökte Zlatan tona ned händelsen.

- Jag försökte skaka hand med honom. Det var inget särskilt, sa Zlatan till den samlade pressen.

- Det som händer på planen stannar på planen. Jag gillar att känna mig levande. Jag tycker om att det blir dueller. Ibland faller jag i sömn och jag behöver aktivera mig för att det inte ska bli för enkelt.

Det matchavgörande 2-1-målet, en fin skarv, var Zlatans åttonde på sju matcher. Trots att han missat två matcher ligger han tvåa i skytteligan. Sammanlagt har Zlatan gjort 34 mål på 30 MLS-matcher, och Galaxys tränare Guillermo Barros Schelotto höll inte igen med berömmet för Zlatan.

- Han är på samma nivå som Messi och Cristiano Ronaldo. Jag spelade med Maradona och vi älskade honom för allt, både på och utanför planen, så jag kan inte vara neutral, men Ibra är på Messis och Ronaldos nivå, sa Schelotto enligt journalisterna John E Rojas och Adam Serrano på Twitter.    

Publicerad 2019-04-29 kl 07:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå