Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nya uppgifter inför VM: Solo drivande i bråket: "Oberörd"

VM 2019 (dam)

Hope Solo misstänks för misshandel av sin halvsyster och systerson. Nu kommer nya uppgifter som pekar på att Solo ska ha varit drivande i bråket.

Foto: Scanpix

Samtidigt som USA går in i VM för att ta revansch för finalförlusten för fyra år sedan hamnar fokus återigen på Hope Solo och den misstänkta misshandeln hon åtalades för förra året.

Enligt nya uppgifter var stjärnmålvakten den drivande i misshandeln - och dessutom aggressiv mot polisen.

Hope Solo såg fokuserad och samlad ut när USA genomförde sin sista träning inför VM-premiären - och den amerikanska förbundskaptenen Jill Ellis antydde att det blir den 33-åriga Seattle Reign-keepern som vaktar målet mot Australien.

Samtidigt fylldes medier i USA under söndagen åter av historien kring misshandelsåtalet mot Solo från förra året. Enligt dokument ur polisutredningen, som tv-kanalen ESPN tagit del av, ska Solo ha varit den drivande i bråket med sin halvsyster och systerson. Tvärtemot vad Solo själv sagt i intervjuer sedan åtalet lades ner i januari, sedan offren inte ställt upp på förhör. Hon ska även ha varit aggressiv mot och förolämpat poliserna som grep henne.

ANNONS

"Fantastisk spelare"
Dessutom gav Solos halvsyster för första gången sin version av vad som hände, i en intervju med ESPN.

Enligt Jill Ellis påverkas inte laget av de nya uppgifterna, även om tajmingen säkert lämnar mycket i övrigt att önska.

- Hope har varit fantastisk. Det där var länge sedan och vi har gått vidare. Hon har varit en fantastisk spelare och lagkamrat. Det där har inte nått oss och jag är säker på att de flesta spelarna inte ens är medvetna om det, sade Ellis på presskonferensen inför USA:s premiärmatch mot Australien.

- Jag känner vårt lag, vi stöttar varandra. Ska jag vara ärlig så hände det där för länge sedan. Vi har lagt det åt sidan och vårt fokus ligger på matchen.

Solo oberörd
Enligt USA:s lagkapten Carli Lloyd har Solo inte heller verkat berörd av den senaste nyhetsstormen.

ANNONS

- Vi delar rum nu, och helt ärligt så har vi inte pratat om det en sekund, sade Cali Lloyd.

 

Publicerad 2015-06-08 kl 07:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto