Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Fotbollsmorgon: "Sveriges OS-chans lever fortfarande"

Sverige (dam)

Sveriges OS-chans lever. Detta efter att England slagit ut Norge ur VM och nu är det bara Holland kvar i mästerskapet som kan förstöra ett eventuellt OS-playoff.
- Vi har förhoppningsvis hunnit bygga om laget fram till kvalet, säger Olof Lundh.

I och med att Norge åkte ur VM mot England så lever Sveriges OS-chanser. Skulle Holland förlora mot Japan i den sista åttondelsfinalen så väntar ett playoff mellan Sverige, Norge, Holland och Schweiz i februari där ett lag får åka till Rio de Janeiro.

- Klart det blir en ny chans för Sverige då man förhoppningsvis hunnit bygga om laget till februari. Kvalet skulle i såna fall ersätta Algarve Cup, säger Olof Lundh i Fotbollsmorgon.

Efter nattens match mellan Norge och England var det många besvikna norskor som var medvetna om att man missat chansen att ta sig till OS.

- Norge var oerhört besvikan. Dels för att inte gå vidare i VM, men också för att missa chansen att gå till OS. Helt plötsligt så kan det nu bli två år till nästa mästerskap vilket är tungt för de äldre spelarna. EM i Holland spelas 2017, men nu hade man möjlighet att få krönta karriären med OS i Rio de Janerio istället, säger Lundh.

ANNONS

Se hela Fotbollsmorgon där man även tar upp kvällens avgörande EM-matcher i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-06-23 kl 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto