Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
VM 2018
27v

TV: Zlatan: "Zlatan borde varit med i VM"

Foto: Scanpix

Efter många om och men stod det klart att Zlatan Ibrahimovic inte skulle med det svenska landslaget till VM.
Nu uttalar sig LA Galaxy-anfallaren på nytt om sommarens mästerskap.
- Alla de bästa spelarna är i VM. Zlatan är inte där, men han borde ha varit där, säger Zlatan i ett klipp på Galaxys instagram-konto.

Efter EM i Frankrike 2016 valde Zlatan Ibrahimovic att sluta i det svenska landslaget. När Sverige i höstas kvalificerade sig till sommarens VM i Ryssland tog diskussionen ändå fart om anfallarens vara eller icke vara i Janne Anderssons trupp till mästerskapet.

Till slut kom förbundet med beskedet att Zlatan inte ändrat sig om en återkomst i landslaget, och att han därför inte skulle komma med till Ryssland som en del av laget.

Nu uttalar sig Zlatan om det stundande mästerskapet i ett klipp på sin klubb Los Angeles Galaxys instagram-konto.

- Det är fotbollens största fest att spela ett VM. Alla de bästa spelarna är där. Zlatan är inte där, men han borde ha varit där, säger Zlatan, och fortsätter:

- Media säger att de är bättre utan mig, så jag tror på dem. Det är den svenska mediementaliteten. Jag har inte ett typiskt svenskt namn, jag har inte den typiska svenska attityden, beteendet och så - men jag har fortfarande mitt facit i landslaget och har vunnit det jag har vunnit. Jag har spelat i Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United och Galaxy. Så om man inte vet hur man gör något kollektivt, varför har du då spelat i de största lagen i världen, och vunnit? Jag vet hur man vinner, lita på mig. Och jag gör det bra.

Se Zlatan prata i instagram-inlägget nedan.

@iamzlatanibrahimovic talks #WorldCup 👀

Ett inlägg delat av LA Galaxy (@lagalaxy)

Publicerad 2018-06-08 kl 07:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons