Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Queiroz motattack på Klinsmann: "Skamligt - förväntar oss att du avgår"

Fotbolls-VM 2022

Jürgen Klinsmann hävdade att det ligger i iransk kultur att gnälla på domaren.
Förbundskaptenen för landslaget, Carlos Queiroz, slår tillbaka.
”Dina påståenden är skamliga”, skriver han på Twitter.

4:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Iran-Wales i spelaren ovan.

Iran vann med 2-0 mot Wales och har fortsatt chans på att nå åttondelsfinal i VM. Men tidigare tyske landslagsspelaren Jürgen Klinsmann gillade inte vad han såg och slängde ur sig ett par häpnadsväckande salvor mot landslaget, förbundskaptenen Carlos Queiroz och den iranska kulturen.

- Carlos passar väldigt bra i landslaget och dess kultur. Han misslyckades i Sydamerika med Colombia och därefter lyckades han inte kvalificera sig med Egypten, och han kom in i Iran precis före VM och där har han tidigare arbetat länge, sa ex-förbundskaptenen för USA i BBC och fortsatte:

- Det är ingen överraskning, det är en del av deras kultur och hur de spelar. De gnäller på domaren. De gnäller på linjemännen och fjärdedomaren. De är konstant i deras öron. Det var flera incidenter som vi inte såg. Det hade blivit annorlunda med en annan domare. De hade fem spelare runt domaren. De spelade inte Wales i händerna.

ANNONS

Klinsmanns utspel har inte landat väl och Queiroz rasar mot Klinsmann.

"Käre Jürgen, du tog initiativet till att kalla mig Carlos, så jag tror att det är väl på sin plats att jag kallar dig Jürgen. Eller? Även om du inte känner mig personligen ifrågasätter din min karaktär med fördomar”, skriver Queiroz på Twitter.

Han fortsätter:

"Oavsett hur mycket jag respekterar det du gjorde på planen så är de påståenden om iransk kultur, iranska landslaget och mina spelare skamligt för fotbollen."

Den iranske förbundskaptenen bjuder in Klinsmann till att besöka Iran - men på ett villkor.

"Vi kommer med stor uppmärksamhet följa vad Fifas beslut blir angående din roll i den tekniska studiegruppen i Qatar 2022. För självklart förväntar vi oss att du avgår innan du besöker oss".

Publicerad 2022-11-26 kl 23:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto