Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Inaki Williams bytte landslag - brorsan spelar med Spanien: "Min farfar är väldigt glad"

Fotbolls-VM 2022

Två bröder i två olika landslag i Qatar-VM.
Nu berättar Inaki Williams mer om sitt landslagsbyte till Ghana. 
- Jag är väldigt glad över att vara här, säger forwarden i ett tv-inslag. 

1:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Se hela inslaget i spelaren.

Athletic Club-spelarna Inaki, 28, och Nico Williams, 20, är bröder, men representerar olika landslag i VM i Qatar. Inaki, som gjort en A-landskamp med Spanien, bytte tidigare i år landslag till Ghana och startade i premiärförlusten mot Portugal i VM. Nico tillhör i sin tur Spanien och har kommit till spel i landslagets två första gruppspelsmatcher i mästerskapet.

Nu berättar Inaki att han är glad över att representera Ghana i VM.

- Jag är väldigt glad över att vara här. Min farfar är väldigt glad över att få se mig spela med "Black Stars". Jag ska njuta av VM och göra mitt yttersta för att det ska gå bra för Ghana, säger Williams i ett tv-inslag.

Annons

Brödernas föräldrar flydde för ett antal år sedan från Ghana till Spanien. 

- Mina föräldrar har inte haft det lätt. De har gjort allt för min bror, Nico, och mig. De har gjort stor uppoffringar för att göra det så bra som möjligt för min bror och mig, säger Inaki.

- Jag är väldigt glad över att vara här och att kunna ge tillbaka till mina föräldrar för de har arbetat hårt. Min pappa är väldigt glad över att få se mig spela med Ghana i Qatar. Jag ska göra allt jag kan för landslaget, för alla ghananer och naturligtvis för mina föräldrar. Jag vill göra dem glada, fortsätter han.

Inaki Williams Ghana ställs klockan 14.00 under måndagen mot Sydkorea, och matchen sänds på TV4, samt streamat på cmore.se. 

Se hela tv-inslaget i spelaren. 

Publicerad 2022-11-28 kl 09:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto