Manchester United missar Champions League

Women's Champions League

PSG blev en för svår nöt att knäcka.
Manchester United missar Champions League.

Inför den avgörande Champions League-kvalreturen mellan PSG och Manchester United i Paris var utgångsläget helt jämnt. Första mötet slutade 1-1.

På hemmaplan var den franska jätten numret större än sin motståndare.

I den 17:e minuten gav Lieke Martens PSG ledningen och den nederländske satte även dit sitt andra mål i matchen tidigt i den andra halvleken. Däremellan hade Lisa Naaslund nätat för Manchester United.

Med dryga halvtimmen kvar satte Sandy Baltimore dit 3-1 för PSG och det blev matchens slutresultat. Dubbelmötet slutade 4-2.

Därmed är den franska serieledaren vidare till gruppspel i Champions League.

- Jag hoppas något förändras, eftersom vi vill ha de bästa lagen i Champions League. Inte bara en spridning av medelmåttor, säger Manchester United-tränaren Marc Skinner enligt Telegraph-journalisten Tom Garry.

Fjolårssäsongens WSL-tvåa får ställa om siktet till helgens ligamöta med Everton.

Champions League-lottningen äger rum på fredag.

Publicerad 2023-10-18 kl 21:57