Slutspelat för Sembrant och Hurtig i Champions League - Juventus utslaget av Lyon

Serie A Femminile

Linda Sembrant och Lina Hurtigs Juventus är utslaget ur Champions League.
Det står klart efter att laget förlorat med 3-0 mot Lyon under tisdagen.
6-2 vann Lyon med totalt.

Efter att ha tagit ledningen två gånger i förra veckans möte mot Lyon föll Juventus till slut med 3-2. Båda lagets mål i den matchen kom från svenskan Lina Hurtig.

Under tisdagen var det sedan dags för returmötet i Lyon – och det tog inte lång tid innan den regerande Champions League-mästaren hade gjort 1-0. Redan i den 21:a minuten höll sig tyskan Dzsenifer Maroszán framme och gjorde 1-0, vilket utökade fransyskornas totala ledning till 4-2.

Med två minuter kvar att spela av ordinarie tid utökade sedan Melvine Malard för Lyon och i fall det fanns något hopp innan, så tog det slut i och med Malards 2-0-mål. Innan slutsignalen ljudit han dessutom Janice Cayman göra 3-0 till Lyon - och 6-2 totalt.

3-0 blev sedan slutresultatet och det innebär att det är slutspelat för Linda Sembrant och Lina Hurtig. Sembrant spelade 90 minuter, medan Hurtig spelade 76.

Publicerad 2020-12-15 kl 21:02