Målvakten var inte med när Kameruns spelade 1-1 mot Guinea.

1:02

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du Onanas härliga reaktion kring Haaland.

I går spelade Manchester United 2-2 hemma mot Tottenham. Därefter tog André Onana sikte på Afrikanska mästerskapen.

Målvakten, som spelar för Kamerun, försökte hinna i tid till kvällens premiär mot Guinea. Så blev inte fallet.

Onanas privatjet från Abidjan kunde inte lyfta mot Yamoussoukro, där matchen spelas, på grund av dåligt väder.

Han ska då ha försökt ta sig till destinationen med bil - en resa som tar ungefär tre timmar - men förlorade kampen mot klockan.

Resultatet blev att Onana visserligen var på plats på arenan, men inte med i Kameruns matchtrupp. Fabrice Ondoa vaktade målet.

Guinea tog ledningen i den tionde minuten genom Mohamed Bayo, men åkte sedan på en smäll när Francois Kamano visades ut.

I början av andra halvlek kvitterade Frank Magri när han vräkte sig fram vid bortre stolpen och nickade in 1-1. Det blev också slutresultatet.

Kamerun-spelarna såg besvikna ut efter matchen, medan Guinea-fansen jublade över en vunnen poäng. Även utvisade Bayo såg lättad ut.

På Guineas bänk satt Östersunds målvakt Aly Keita, som nyligen sa till Fotbollskanalen att laget har goda chanser i turneringen.

Publicerad 2024-01-15 kl 20:00