Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Publicerat Idag 17:51 Djurgårdsfansens jubel: ”Bra affär!”

En försenad hemmaplansflytt, då kompenseras Djurgården enligt uppgift med 10 miljoner kronor. Jackpot, tycker Järnkaminernas ordförande.
– Känns som en bra affär att flytten blev försenad, säger Dan Blomberg.

Enligt Expressen får Djurgården 10 miljoner kronor i ersättning av Peab för att flytten till den nya Stockholmsarenan dröjer till juli 2013. Något Järnkaminernas ordförande Dan Blomberg tar emot med glädje.
– Om siffrorna stämmer så känns det som en bra affär att arenan blev försenad, säger han till FotbollDirekt.se.
– En sak som jag och många med mig ville försäkra oss om var att ifall det skulle bli en förseningen, som man väl misstänkte att det skulle bli, så skulle vi bli ordentligt kompenserade. Det tror jag att Djurgårdens IF har varit tydliga med också.

Vad är positivt respektive negativt med denna fördröjning, som du ser det?
– Vi får några extra matcher på Stadion vilket känns helt fantastiskt. Det blir en ordentlig chans att under några få matcher säga adjö. Sen så känner jag personligen att om det är så att föreningen får bra med pengar så känns det som ett ganska bra upplägg.
– Det negativa är att det trots allt blir ”meckigare” att sköta flytten mitt under säsongen. Vi i Järnkaminerna jobbar väldigt nära klubben när det gäller säsongskort och att paketera biljettlösningar. Det är ett ganska stort arbete när man dels måste göra detta innan säsongen och sen när flytten väl sker. Det blir jäkligt mycket arbete.

Men ändå värt det väl?
– Ja, är det tio miljoner så är det ju en Erton och lite till. Förseningen är nog mest jobbig för de som driver Stockholmsarenan och Peab, snarare än för oss, avslutar Dan Blomberg.

Publicerad 2012-08-26 kl 18:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons