Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''1-2 mot Syrianska - känns för jävligt''

Kalmar-stjärnan Henrik Rydström har svårt att smälta helgens förlust - mycket genom att han inte anser att Syrianska förtjänade att vinna.

1-2 mot Syrianska och Kalmar ser ut att få svårt att nå ut i Europa nästa säsong. Nu fem poäng upp till fjärdeplatsen och med en match mer spelad.

Kalmars lagkapten och ''förstebloggare'' Henrik Rydström stör sig allt mer på Kalmars utveckling under sensommaren och hösten.
Helgens tapp mot Syrianska låter inte lätt för honom att ta - i synnerhet inte som han själv var avstängd.

- Jag var nervös innan matchen och jag var nervös under matchen. Klarade inte av att se hela andra halvlek, zappade över till någon annan kanal och försökte sedan tänka in KFF-mål. Det gick inget vidare, skriver han på sin blogg.

- I twittervärlden tyckte vissa att det såg håglöst ut hos oss. Jag håller med. Men det berodde inte på att jag inte var med. Och det berodde inte på att killarna skulle ha gett upp eller struntat i det.

Men Kalmar kunde ha vunnit matchen. Onekligen var det så. Chanserna fanns där och spelmässigt hade smålänningarna också klart mer - men likväl, 1-2.

- Fyra klara målchanser, men så ligger vi ändå under med 1-0, hur är det möjligt och hur ska vi kunna kvittera? Det var känslan som killarna utstrålade.

- Samtidigt - det var ju inte så att Syrianska var bra. Eller att de spelade ihop till en välförtjänt seger. Ibland förstår man inte hur det blir som det blir.

Publicerad 2011-09-12 kl 11:14
Annons
Annons
Annons