POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

17-årig succéanfallare aktuell för GIF Sundsvall

17 mål på åtta matcher i farmarlaget Medskogsbrons BK.
Nu är Robin Bergman högaktuell för ett kontrakt med GIF Sundsvall till nästa säsong.
- Robin är definitivt med i snacket om ett kontrakt till nästa säsong, säger GIF Sundsvalls sprtchef Cain Dotson till Dagbladet.

Unge Robin Bergman har gjort stor succé i division 3 norrland under hösten. Med imponerande 17 mål på åtta matcher har 17-åringen utvecklats till en nyckelspelare för laget i jakten på en topplacering. Men våren fick han spoilerad av en skada.

- Jag fick en sträckning i i baksidan och kom inte tillbaka förrän i första matchen på hösten, säger Bergman.

Sedan dess har allt varit en succé för 17-åringen och till nästa säsong kan han tillhöra GIF Sundsvalls a-lag.

- Robin är definitivt med i snacket om ett kontrakt till nästa säsong. Han har haft en fantastisk höst. Nu gäller det att lägga om planerna för 2009 på rätt sätt och hantera hans väg mot vår allsvenska trupp. Robin knackar inte bara på dörren, han står där och bankar, säger Dotson.

Har du börjat förhandla med Robin redan nu? - Nej, men från och med nu och framåt kommer vi föra en dialog för hur nästa säsong kommer att se ut, svarar Dotson Dagbladet.

Men allt är inte helt perfekt ur GIF Sundsvalls perspektiv. Bergman är fri att lämna klubben efter säsongen och succén har med största säkerhet inte gått obemärkt förbi konkurrerande klubbar.

- Han har haft en fantastisk utveckling under någon månad. Men det krävs otroligt mycket, och man måste se till mognad också. Ingen klubb har hört av sig till oss angående honom ännu, konstaterar Dotson.

Fotbolldirekt.com

Publicerad 2008-09-08 kl 12:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå