Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

20:00: Fotbollsgalan på fotbollskanalen.se - utan avbrott

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Lotta Schelin på förra årets fotbollsgala

Fotbollssverige ska hylla årets bästa spelare i Globen.

Då storsatsar fotbollskanalen.se.

- Ingenstans får du en mer heltäckande bevakning av Fotbollsgalan, säger Tobias Rosvall, redaktionsansvarig på fotbollskanalen.se.

Vem blir årets målvakt? Vilken mittfältare var egentligen bäst 2013? Och vem får de finaste priserna, Guld- och Diamantbollen samt Fotbollskanalens Hederspris?

När hela fotbollssverige samlas för att hylla de bästa spelarna i Globen satsar fotbollskanalen.se stort för att kunna ta med publiken ännu längre in i galavimlet.

Kvällen startar med direktsändning på fotbollskanalen.se från 16.30 när gästerna börjar anlända på röda mattan. De priser som delas ut på galan före tv-sändningen börjar kommer att publiceras direkt på sajten.

När galan startar 20.00 kommer den att visas i sin helhet på fotbollskanalen.se, men vi bjuder även på unikt extra material i reklampauserna där reporter Mattias Tjernström träffar vinnare och andra fotbollsprofiler.

- Det är den perfekta first- såväl som second screen-upplevelsen av galan. Vi ger ett extravärde i datorn, smartphonen och läsplattan under reklampauserna där man får reaktioner och kommentarer direkt. Speciellt som fler och fler använder mobilen för att se rörligt material säger Katarina Koritz, ansvarig för fotbollskanalen.se på TV4 Digitala medier.

Efter att galan tagit slut summerar vi kvällen med analyser och kommentarer i kombination med direktsändning av Guldbollen-vinnarens presskonferens.

- När man släkt ljuset i Globen och avslutat sändningen kommer man givetvis också att kunna se alla de bästa klippen från kvällen och läsa kommentarer och reaktioner från vinnare och profiler, säger Tobias Rosvall.

Publicerad 2013-11-11 kl 17:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons