Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

20:00: Fotbollsgalan på fotbollskanalen.se - utan avbrott

Allsvenskan

Fotbollssverige ska hylla årets bästa spelare i Globen.

Då storsatsar fotbollskanalen.se.

- Ingenstans får du en mer heltäckande bevakning av Fotbollsgalan, säger Tobias Rosvall, redaktionsansvarig på fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

Lotta Schelin på förra årets fotbollsgala

Vem blir årets målvakt? Vilken mittfältare var egentligen bäst 2013? Och vem får de finaste priserna, Guld- och Diamantbollen samt Fotbollskanalens Hederspris?

När hela fotbollssverige samlas för att hylla de bästa spelarna i Globen satsar fotbollskanalen.se stort för att kunna ta med publiken ännu längre in i galavimlet.

Kvällen startar med direktsändning på fotbollskanalen.se från 16.30 när gästerna börjar anlända på röda mattan. De priser som delas ut på galan före tv-sändningen börjar kommer att publiceras direkt på sajten.

När galan startar 20.00 kommer den att visas i sin helhet på fotbollskanalen.se, men vi bjuder även på unikt extra material i reklampauserna där reporter Mattias Tjernström träffar vinnare och andra fotbollsprofiler.

Annons

- Det är den perfekta first- såväl som second screen-upplevelsen av galan. Vi ger ett extravärde i datorn, smartphonen och läsplattan under reklampauserna där man får reaktioner och kommentarer direkt. Speciellt som fler och fler använder mobilen för att se rörligt material säger Katarina Koritz, ansvarig för fotbollskanalen.se på TV4 Digitala medier.

Efter att galan tagit slut summerar vi kvällen med analyser och kommentarer i kombination med direktsändning av Guldbollen-vinnarens presskonferens.

- När man släkt ljuset i Globen och avslutat sändningen kommer man givetvis också att kunna se alla de bästa klippen från kvällen och läsa kommentarer och reaktioner från vinnare och profiler, säger Tobias Rosvall.

Publicerad 2013-11-11 kl 17:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto