Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Abraham tillbaka i Bristol - Dif förväntar sig Engvall-besked inom kort

Tammy Abraham är tillbaka i träning med Bristol.
Då tar Djurgårdens förhoppningar om att låna in Gustav Engvall ny fart.
- Jag förväntar mig ett besked under de närmaste dagarna, hur de ser på situationen, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Djurgården siktar på att förstärka på anfallssidan innan det allsvenska transferfönstret stänger. Gustav Engvall har tidigare varit nära ett lån till Djurgården, men lånet hamnade på is efter att Bristols Chelsea-lån Tammy Abraham åkt på en lårskada.

Nu är Abraham tillbaka i träning och aktuell för att göra comeback i helgens ligamöte med Wigan, meddelar Bristol på sin hemsida.

Abrahams comeback gör att Dif-ryktena kring Gustav Engvall tar ny fart.

- Jag har samma information som du har, att Tammy Abraham är tillbaka i träning och är uttagningsbar och åter redo för spel. Det är den informationen som jag har fått. Sedan har jag inte mer information eller någon mer kontakt med Bristol om Gustav kommer till Djurgården, det har jag inte i dagsläget. Däremot så vet de om vårt intresse, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

ANNONS

Det är alltså fortfarande aktuellt med ett lån av Engvall för er?
- Absolut. Vi har haft en kontakt och vet om situationen som har varit. En viktig del är i den situationen de är i, att deras bästa forward Tammy Abraham är jätteviktigt för dem och han är åter i träning och uttagningsbar. Det var ju den skadan som satte käppar i hjulet för en övergång för Gustav till Djurgården för en månad sedan. Men jag har inte haft någon vidare kontakt eller fått svar på intresset. Däremot förväntar jag mig det under de närmaste dagarna, hur de ser på situationen.

Du vill alltså ha ett definivit besked kring Engvall inom de närmaste dagarna?
- Absolut. Vi får se vad som händer under de närmaste dagarna.

Publicerad 2017-03-09 kl 16:02
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto