Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AFC-ordföranden jublar över Pelle Olsson: "Det kan inte bli bättre än så här"

Foto: SCANPIX

Det gick undan när AFC rekryterade Pelle Olsson som ny tränare. I fredags hörde den allsvenska nykomlingen av sig, och under tisdagen kunde värvningen presenteras.
- Vi klickade direkt, säger AFC-ordföranden Alex Ryssholm till Fotbollskanalen.

I torsdags presenterades Özcan Melkemichel som ny tränare för Djurgården. Succétränaren hade tagit upp AFC United - som blir AFC Eskilstuna till nästa säsong - från division 1 till allsvenskan. Rekryteringsprocessen för att ersätta Melkemichel gick i rasande fart. Dagen efter Dif:s presentation kontaktades Pelle Olsson, och samma dag träffade AFC den tidigare Gefle- och Djurgården-tränaren.

- Vi träffades i fredags. Vi hade ett jätte-, jättelångt samtal. Vi diskuterade allt kring laget, kring hur vi ska spela. Det tog fyra timmar innan vi avslutade mötet. Och vi fick ett jättebra intryck av honom, säger AFC-ordföranden Alex Ryssholm, som grundade klubben 2007, till Fotbollskanalen.

- Jätteprofessionell man, jättetrevlig person. Det kan inte bli bättre än så här. Jag har en jättebra känsla för honom. Jag tror att han är rätt person att utveckla oss vidare i vår klubb, på alla möjliga sätt

- Vi klickade direkt.

Vad tycker du ni får in när ni får in Pelle Olsson?
- Pelle Olsson har jättestor erfarenhet av svensk fotboll, det är en guldgruva för oss på något sätt. Vi behöver hans erfarenheter och vi kommer att ge honom alla förutsättningar för att han ska kunna lyckas hos oss.

Vad ser du att ni kan göra 2017?
- Jättesvårt att säga. Jag har bara hopp om att vi ska etablera oss och vi kommer att försöka visa bra resultat och bra spel, säger Ryssholm till Fotbollskanalen.

Publicerad 2016-12-06 kl 16:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons