POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Agenten: Salétros i dialog med dansk klubb

Foto: Scanpix

Anton Salétros kontrakt med AIK går ut i sommar och nu diskuterar han med en dansk klubb, hävdar hans agent Martin Klette.
- Anton är intresserad, säger Klette till tipsbladet.dk.

19-årige mittfältaren Anton Salétros sitter på ett kontrakt med AIK som går ut i sommar. Ungdomslandslagsmannen har redan gjort 36 allsvenska framträdanden i den svartgula tröjan och har flera gånger hyllats av tränaren Andreas Alm.

Men än har inte Salétros och AIK kommit överens om ett nytt kontrakt och nu går spelarens agent Martin Klette ut i dansk media och hävdar att man är i dialog med en dansk klubb om Salétros.

- Jag kan bekräfta att det finns ett intresse från en dansk klubb. Jag vill inte säga vilken klubb, men det är korrekt att vi har kontakt med en klubb i Danmark. Vi är i dialog med flera klubbar, bland annat AIK, säger Klette till tipsbladet.dk.

Klette menar att Salétros är intresserad av att gå till den danska klubben.

- Det är absolut en möjlighet för Anton att fortsätta karriären i Danmark. Det beror på vilka möjligheter som dyker upp. Han var nära att flytta till FC Köln för ett par år sedan men då ville han gärna gå klart skolan. Det har han gjort nu, så han är redo för att flytta utomlands. Det sportsliga, det ekonomiska och det sociala ska passa och när det handlar om den danska klubben som vi är i kontakt med så är Anton intresserad, säger Klette.

Nyligen förklarade AIK:s sportchef Björn Wesström för Fotbollskanalen att man vill förlänga med Salétros, men att man fortfarande inte är i mål i förhandlingarna som man påbörjade under förra året.

- Anton säger tydligt att han vill förlänga och vi vet var vi står någonstans. Då handlar det om att komma överens om formerna för det. Om båda vill tillräckligt mycket, då kommer man i mål. Om båda inte vill lika mycket, då kommer man inte mål och då finns det någon annan som spelar istället. Det är inte svårare än så, sa Wesström då.

Vill båda tillräckligt mycket, känner du?
- Det får vi se, svarade AIK:s sportchef.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-08 kl 15:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå