Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Åhman-Persson tillbaka i AIK - ytterligare tre nya klara

Allsvenskan

En mycket intensiv måndagseftermiddag för alla AIK-anhängare. Klubben presenterade fyra nyförvärv på ett bräde. Bland dessa Robert-Åhman Persson som är tillbaka i Solnaklubben.

Två spelare ut - fyra spelare in. AIK har minsann haft en intensiv måndag och har inte legat på latsidan när det gäller nyförvärv.
Under måndagseftermiddagen presenterades både Goran Ljubojevic och Helgi Danielsson.

Och som om det inte vore nog presenterades också en spelare för de bakre leden och en anfallare.
Robert Åhman-Persson som inledde säsongen i Malmö FF men sedan blivit uppmanad att lämna skåningarna har skrivit på ett 3,5-årskonttrakt med sin gamla klubb.

- Att få komma hem till AIK känns fantastiskt. Jag ska göra allt jag kan både på kort och lång sikt för att hedra klubben och supportrarna, säger Robert Åhman-Persson till aikfotboll.se.

ANNONS

Han lämnade AIK i juli 2007 efter att inte ha varit allt för lyckad på mittfältet och därigenom fått allt mindre speltid.
Han gick då till danska Viborg innan han värvades till Malmö FF 2008, där han omskolats till försvarare.

- Robban har trots sin låga ålder ett stort antal allsvenska och internationella matcher i sitt CV. Att han dessutom är AIK:are gör att det både tillför kompetens och känns bra, säger AIK:s sportchef Jens Andersson.

Åhman-Persson hoppades när han lämnade AIK sommaren 2007 att han en dag skulle återvända till klubben och det dröjde alltså tre år innan han nu är tillbaka.  
Men som om det inte vore nog väljer AIK att ge anfallaren Admir Catovic chansen efter att denne övertygat under vårsäsongen i samarbetsklubben Väsby.
- Admir har spetsegenskaper som gör honom intressant. Hans första tillslag och förmåga att dribbla skulle vi få betala dyrt för om vi inte utbildat honom själva, säger sportchefen Andersson.

ANNONS
Publicerad 2010-06-28 kl 15:14
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto