Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK avskriver inte provspelare

Rodrigo Soria och Toni Koskela är fortfarande aktuella som nyförvärv hos AIK men i så fall först till sommaren. Allt hänger nämligen på hur det går för laget under våren.

- Vi har spikat truppen till de 14 matcherna under vårsäsongen. Där kommer det inte att bli några förändringar, utan det är nuvarandre trupp som gäller, säger Björn Wesström till FotbollDirekt.

För tillfället befinner sig Wesström i Sao Paulo för att studera eventuella nyförvärv men precis som vad gäller Soria och Koskela lär det inte bli aktuellt förrän till sommarens transferfönster öppnar.

- Allt hänger på hur det går under vårsäsongen om det blir det några förändringar i truppen. I så fall får dem veta det då. Som truppen ser ut i dagsläget är den klar.

AIK har mest värvat spelare från Argentina och Uruguay de senaste åren när andra lag har satsat på Brasilianska förstärkningar men nu har också AIK börjat blicka mot Brasilien.
- Både Obolo och Ortiz är vi enormt nöjda med men vi har inte stängt någon dörr varken för Argentinska eller Brasilianska spelare. Vi får se vad som händer när transferfönstret öppnar igen och vad vi hittar på då.

Publicerad 2009-03-16 kl 15:21
Annons
Annons
Annons