Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK bekräftar: Stefanelli spelklar till Norrköping-mötet

Allsvenskan

AIK kommer med ett positivt besked inför morgondagens toppmöte med IFK Norrköping: Det argentinska nyförvärvet Nicolas Stefanelli är spelklar och kan gå in i laget.
- Det har krävts extraordinära arbetsinsatser, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

I dag, den 15 juli, öppnar det svenska transferfönstret. Eftersom det infaller på en lördag så har det varit osäkert om Nicolas Stefanelli - anfallaren som värvats från högstaligan i Argentina - skulle bli spelklar till toppmötet med Norrköping i morgon.

Tidigare i dag kunde Fotbollskanalen berätta att AIK löst att en anställd på det argentinska fotbollförbundet skulle åka in till sitt kontor för att godkänna Stefanellis övergång från Defensa y Justicia till AIK och därmed göra anfallaren spelklar - och nu bekräftar AIK att allt har gått i lås och att han kan spela i morgon mot Norrköping.

- Det har krävts extraordinära arbetsinsatser för att få till spelklarheten för Nicolas Stefanelli och AIK Fotboll vill rikta ett stort tack till Svenska Fotbollförbundet och det argentinska fotbollsförbundet för deras engagemang i denna fråga, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

ANNONS
Publicerad 2017-07-15 kl 13:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto