Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK: ''Daniel Andersson inte prioriterad''

Daniel Andersson hoppas på en AIK-comeback. Men så ser det inte ut att bli. AIK:s sportchef vill i dagsläget satsa på Tomi Maanoja och Nicklas Bergh.

Publicerad: 18 november 2009 12:40 - Alltså det är ingen fråga som är prioriterad av oss, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till FotbollDirekt.se om Daniel Andersson.

- Vi har två bra målvakter, även om Daniel Örlund försvinner. Tomi Maanoja och Nicklas Bergh är båda bra alternativ.

Daniel Andersson har sedan i somras sett AIK-aktuell ut.
Då stoppade Helsingborg honom som inte ville släppa Andersson till en konkurrent mitt under säsongen.
Nu kan historien få ännu en vändning, hoppas Daniel Andersson som inte gett upp AIK.

- Kontakten med AIK har hela tiden varit löpande, säger Helsingborgs-veteranen till FotbollDirekt.se. Jag har mycket att tacka AIK för så det är klart att det skulle vara spännande att få chansen igen, men jag är samtidigt luttrad och vet hur det går till och hur snabbt saker kan förändras.

- Jag vill i alla fall fortsätta att spela på högsta nivå och har flera bra alternativ. Och alla vet att jag pallar trycket. Jag stod väl 12-13 derbyn under min tid i AIK och förlorade ett, eller kanske två. Min ålder är inget problem och det är lätt av att inspireras av en sådan som Bengt Andersson.

Björn Wesström tonar snabbt ner att en löpande dialog har existerat.

- Det är mer hans agent som legat på oss i frågan. AIK har inte haft någon aktiv kontakt med Daniel Andersson, förklarar Wesström.

- Nummer ett för oss nu det är att sätta oss ner under morgondagen med Daniel Örlund för att se vad som händer där, säger Wesström om guldhjälten som av flera media uppges vara så gott som klar för norska mästarna Rosenborg.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-18 kl 12:48
Annons
Annons
Annons