Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK lånar ut wingback - för att kunna ta in en mittback: "Obalans i truppen"

Allsvenskan

Trots flera skadesmällar lånar AIK ut wingbacken Robert Taylor till Tromsö.
Anledningen är att man vill ta in en mittback istället.
- Vi har drabbats av en obalans i truppen, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Först tvingades Nils-Eric Johansson avsluta sin karriär på grund av ett hjärtproblem. Sedan drabbades Jesper Nyholm av ett benbrott.

Efter de tunga smällarna för AIK så lånar klubben nu ut wingbacken Robert Taylor. I ett pressmeddelande skriver Gnaget att det beror på att man vill frigöra utrymme att stärka upp på mittbackspositionen.

- Vi har drabbats av en obalans i truppen och med den uppkomna situation tittar vi just nu på ett alternativ att ta in en mittback till. Parallellt med det sökandet så behöver vi skapa ekonomiskt utrymme för det behov vi fått och då behöver vi prioritera om och justera antalet spelare i konkurrens per position. Vår bedömning är att Robert Taylor kommer ingå i en sundare konkurrenssituation i Tromsö och med det nå en högre utveckling kortsiktigt, samtidigt som vi frigör medel för dom behov som uppstått hos oss, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Annons
Publicerad 2018-03-28 kl 12:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto