Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''AIK måste värva en målvakt''

AIK:s drömspelare inför nästa säsong borde vara en ny målvakt. Det anser i dag en av klubbens största profiler genom tiderna.

AIK:s målvakter håller inte i Champions League. Därför är en ny målvakt ett måste inför nästa säsong. Det anser i dag en av klubbens största profiler genom tiderna.

- Maanoja är bra. Han kan bli bra. Men efter att ha varit skadad i nästan ett år är Champions League-spel ett för stort steg för honom att ta den här säsongen.

Daniel Örlunds flytt till Rosenborg riskerar alltså att bli kostsam för AIK om inte en etablerad ersättare köps in.
Tomi Maanoja och Nicklas Bergh är inte tillräckliga för Novakovic - mest därför att Maanoja varit borta så länge med det benbrott han drabbades av i tidigt i våras.

- Han behöver mer tid på sig innan han kan bli att räkna med. Att ha varit borta så länge som han varit skapar osäkerhet och jag tycker inte att AIK har råd att chansa inför en så viktig säsong som den här.

- Han är en bra målvakt men AIK behöver ändå ha in ett etablerat målvaktsnamn. Ska AIK förstärka med en viss spelartyp så måste det bli en ny målvakt.

Helsingborgs Daniel Andersson nämns som en ersättare - vore det ett bra namn?
- Inga kommentarer.

Borde AIK gjort mer för att behålla Daniel Örlund?
- Jag är nog ganska säker på att AIK gjorde vad de kunde för att behålla honom. Men samtidigt hade Daniel varit i AIK länge och det här var ett bra läge för honom att komma vidare och så mycket bättre än Rosenborg kan det inte bli i Skandinavien.

Publicerad 2009-11-22 kl 14:57
Annons
Annons
Annons