Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK-stjärnan:''Hade kunnat spela 100 matcher till''

Guldkänslan håller i sig för AIK. Nisse Johansson hade gärna hoppat sin semester och börjat uppladdningen redan nu inför nästa säsong.

- Känslan från säsongen håller i sig. Definitivt. Jag hade inte behövt semester och hade kunnat köra på i 100 matcher till, säger AIK-profilen Nisse Johansson till FotbollDirekt.se.

Den 4 januari börjar AIK förberedelserna inför en speciell säsong.
Årets dubbel har skapat förväntningar som ringar in varenda AIK-spelare. Förväntningarna späs på ytterligare av ett annalkande Champions League-kval under sensommaren.
Det är med andra ord en oerhört viktig försäsong AIK går in i om bara några veckor.

- Jo, vi vet om att förväntningarna är ännu större på oss nu. Men vi ska bara fortsätta att göra det vi har gjort, fast ännu bättre, säger Johansson bekymmerslöst.

- Men visst blir försäsongen viktig. Det gäller att tidigt skapa en bra känsla. Nu såg det kanske inte så bra ut förra försäsongen, men vi vann ändå det mesta, även om det inte såg så bra ut alla gånger.

Nisse Johansson är också inne på den stora betydelsen av ett lyckat träningsläger. Förra säsongen gick flyget till Sydafrika, den här gången bär det av till Singapore.

- Det ska verkligen bli spännande. Kul att klubben har ordnat det så bra. Det känns inspirerande redan nu. Sydafrika betydde jättemycket för oss och det tror jag Singapore kommer att göra också.

- Det är så skönt att slippa konstgräset på Stadshagen i februari och långkalsonger. Ja, det är bra för själen att få komma i väg.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-21 kl 12:28
Annons
Annons
Annons