POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

AIK-stjärnans oväntade förmåga – som klippare: ”Kolbeinn är den bästa assistent jag haft”

Foto: Bildbyrån

Hannes Thor Halldorsson regisserade en ny musikvideo till en isländsk popartist.
Då fick han hjälp med klippandet – av AIK-stjärnan Kolbeinn Sigthorsson.
- Jag har haft många assistenter, men tror inte att jag ljuger när jag säger att Kolbeinn är den bästa, säger Halldorsson till fotboli.net.

Kolbeinn Sightorsson delar rum med förstemålvakten Hannes Thor Halldorsson under Islands landslagssamlingar. Under det senaste landslagsuppehållet arbetade Halldorsson, som jobbar som regissör till vardags, med en musikvideo till den isländske DJ:n ”DJ MuscelBoys” nya låt Muscle Club.

På en video från samlingen sitter Sightorsson bredvid Halldorsson när han jobbar med musikvideon och hjälper till med att klippa ihop videon.

- Jag har haft många assistenter, men jag tror inte att jag ljuger när jag säger att Kolbeinn är den bästa, säger Halldorsson till fotboli.net.

Även DJ MuscelBoy själv, som egentligen heter Egill Einarsson, gav AIK-anfallaren beröm. Sightorsson gratulerade till musikvideon på Auntys Instagram, som valde att svara anfallaren.

”Kunde inte ha gjort det utan dig som assisterande klippare. Tack så mycket” svarar han på Instagram. Dessutom skriver han även på Twitter ”inte bara en nålmaskin utan även en otrolig assisterande klippare” och tackar återigen anfallaren.

Se musikvideon som Sightorsson hjälpte till att klippa nedan.

Publicerad 2019-10-22 kl 17:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå